El naixement de VILANOVA es remunta a l’any 1979 quan es comença l’activitat empresarial dins el sector dels plats cuinats, amb una plantilla inicial de dues persones. Els nostres productes es van anar consolidant fins que a l’any 1985 vam començar amb el servei de banquets per encàrrec. A l’any 1995, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients, vam introduir un element més dins la nostra oferta: el servei de càtering, tant públic com privat.

L’any 2007 VILANOVA aconsegueix la màxima classificació com a empresa de restauració, atorgada per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya Grup M, Subgrup 6, Categoria D. L’any 2008 neix VILANOVA ESPLAI, la branca de VILANOVA, que té com a objectiu l’especialització en el món del lleure, un dels motius pels quals ens vàrem associar a l’ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura).

Com a decisió estratègica, durant l’any 2009, VILANOVA comença el procés d’implantació de les NORMES ISO, i és per això que basa el seu sistema de gestió de qualitat, medi ambient i seguretat alimentària en els models establerts en diferents normes ISO.

A més, entre d’altres, disposem d’un departament de qualitat intern des del que gestionem:

DIETÈTICA i NUTRICIÓ. Estudia, elabora i modifica els menús de manera que, a més de ser nutricionalment equilibrats, resultin atractius i gustosos, es segueixen les pautes nutricionals marcades per la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària (SENC) i s’incorporen constantment a la planificació dels menús, nous coneixements relatius a la nutrició infantil.

SEGURETAT I HIGIENE ALIMENTÀRIA. El principal objectiu és la qualitat dels productes i serveis i per això, se segueixen de manera molt estricte el compliment de les normes higiènico-sanitàries.

Actualment, l’empresa compta amb una flota pròpia de deu furgonetes isotèrmiques, adequades per al repartiment diari del menjar a més de 40 centres, i amb la gestió integral de 15 centres amb cuina pròpia, elaborant més de 3.500 menús diaris. Gestionem una plantilla de 200 treballadors, distribuïts entre equip directiu, administració, qualitat, caps de cuina, cuiners/es, auxiliars de cuina, personal de neteja, coordinadors/res, responsables de grup i monitors/es. També disposem dels serveis concertats amb un laboratori extern d’anàlisis microbiològics de Girona.

Vilanova

Molt a prop teu!

Telf Vilanova972 22 83 83

Carrer VilanovaC/ Illa Fuerteventura, 3
17007 GIRONA

ISO

Vilanova

Molt a prop teu!

Telf Vilanova972 22 83 83

Carrer VilanovaC/ Illa Fuerteventura, 3
17007 GIRONA

ISO