Càtering per tota mena d'esdeveniments

Una festa popular? Una gran trobada empresarial?

Les celebracions sempre son millors si es fan al voltant d’una taula: Arrossades, carns a la brasa, fideuada… Sigui quin sigui el motiu, tenim les millors propostes gastronòmiques per acompanyar els teus grans moments. Amb cuina pròpia, disposem d’una gran experiència en el sector i un equip de 200 professionals al teu servei. Només treballem amb proveïdors de proximitat i amb els productes més naturals. Tot és fet al mateix dia i, sobretot, artesanalment; Sense additius ni conservants afegits.

És més, som experts del càtering i disposem d’una àmplia oferta personalitzada i adaptada a tots els gustos i preferències.

Sabem que és difícil superar els plats de l’àvia o de la mare però ens esmercem perquè et sentis com a casa.

Menús a mida

Oferim un gran ventall de propostes per a qualsevol ocasió, fetes a la teva mida. Una gran experiència en el sector ens avala.

EMPRESES

Còmode, sa i bo!

Servei de càtering per a esdeveniments d’empreses com inauguracions, reunions de treball, trobades, dinars o jornades. Disposem d’un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, paladars i moments.

CELEBRACIONS POPULARS

Perquè les trobades, festes i celebracions son per gaudir-les.

Assaboreix el moment, nosaltres cuinem per tu.

Cuinem per tu

Oferim un gran ventall de propostes per a qualsevol ocasió, fetes a la teva mida.

Per aquells que busquen el gust de l’autenticitat.

Vilanova

Molt a prop teu!

Especialitzats en l'elaboració de plats cuinats per a col·lectivitats i particulars, i la gestió d'escoles i residències, estem integrats per un equip de directius àmpliament experimentats, tècnics especialitzats i comercials d'una reconeguda professionalitat, i comptem                                amb l'aval de més de 35 anys d'experiència en el sector.

truca'ns:

T. 972 22 83 83

c. Illa Fuerteventura, 3

17007 GIRONA

SEGUEIX-NOS A