Un aniversari? Una festa amb amics? Una trobada entre companys o un sopar de gala?

Des de casaments fins a petits esdeveniments, les celebracions sempre són millors si es fan al voltant d’una taula. Celebris el que celebris tenim les millors propostes gastronòmiques per acompanyar els teus grans moments. Amb cuina pròpia, disposem de més de 35 anys d’experiència en el sector i un equip de 200 professionals al teu servei. Només treballem amb proveïdors de proximitat i amb els productes més naturals. Tot és fet el mateix dia i, sobretot, artesanalment; sense additius ni conservants afegits.

És més, som experts en l’organització de banquets i disposem d’una àmplia oferta personalitzada i adaptada a tots els gustos i preferències.

Sabem que és difícil superar els plats de l’àvia o de la mare però ens esmercem perquè et sentis com a casa.

Menús a mida

Oferim un gran ventall de propostes per a qualsevol ocasió, fetes a la teva mida. Més de 35 anys d’experiència en el sector ens avalen.

CASAMENTS
Infinitat de propostes gastronòmiques al teu abast. El nostre equip de professionals t’ajudarà a dissenyar el teu menú personalitzat. Cuidem tots els detalls per fer d’aquesta celebració un dia únic.

 

EMPRESES
Còmode, sa i bo!

  • Guanya en temps i comoditat. Demana el teu menú des de l’oficina i t’ho portem ràpidament a la teva taula.
  • Servei de càtering per a esdeveniments d’empreses com inauguracions, reunions de treball, trobades, dinars o jornades. Disposem d’un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, paladars i moments.

 

CELEBRACIONS
Perquè les trobades, festes i celebracions són per gaudir-les. Assaboreix el moment, nosaltres cuinem per tu / ens encarreguem.

Cuinem per tu

Oferim un gran ventall de propostes per a qualsevol ocasió, fetes a la teva mida. Més de 35 anys d’experiència en el sector ens avalen.

Per aquells que busquen el gust de l’autenticitat.

truca'ns:
T. 972 22 83 83
c. Illa Fuerteventura, 3
17007 GIRONA

SEGUEIX-NOS A