Consulta'ns i estarem encantats d'ajudar-te

Apostem per un tracte proper al client, cuidant dia a dia el nostre servei i escoltant i adaptant-nos a les vostres necessitats. Consulta'ns i t'escoltarem per a donar solucions a mida a partir de l'experiència i coneixement de tots els nostres professionals.

Al prémer el botó Enviar, presto el meu consentiment per a que les dades personals facilitades en el qüestionari o email, siguin tractades per l'empresa, amb la finalitat de contestar la meva consulta i enviar-me la informació comercial sol·licitada. Així mateix declaro que he llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa de l'empresa. Informem al interessat que pot revocar el consentiment prestat en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a la adreça facilitada per el Responsable al seu AVÍS LEGAL, i exercir els seus drets en qualsevol moment, de la manera que es descriu a la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.


CAPTCHA
Please wait...

Vilanova

Molt a prop teu!

Especialitzats en l'elaboració de plats cuinats per a col·lectivitats i particulars, i la gestió d'escoles i residències, estem integrats per un equip de directius àmpliament experimentats, tècnics especialitzats i comercials d'una reconeguda professionalitat, i comptem                                amb l'aval de més de 35 anys d'experiència en el sector.

truca'ns:

T. 972 22 83 83

c. Illa Fuerteventura, 3

17007 GIRONA

SEGUEIX-NOS A