Entre fogons des del 1979

Amb una petita estructura logística, Vilanova va néixer l’any 1979 entre els fogons d’en Joan Vilanova a Olot i amb una clara vocació: oferir productes artesanals d’alta qualitat. La idea de fundar un negoci venia de molt abans, pels volts dels anys 60, quan en Joan amb 14 anys va començar a treballar de cuiner al santuari del Collell.

Durant dècades, l’empresa ha passat de proporcionar menús a oferir tot un cicle complet, creant una filosofia pròpia on sempre prima la sensibilitat, el respecte pel menjar, les persones i la voluntat de proporcionar aliments de proximitat i naturals; cuinats com a casa.

Entre els anys 1985 i 1995, després de lliurar menús escolars arreu de la Garrotxa, la segona generació de la família Vilanova s’incorporà al negoci familiar impulsant noves línies com el servei de banquets per encàrrec o la vessant de càtering. Concretament, durant la primera dècada dels 2000, es va apostar per ampliar aquest projecte comú, obrint una nova seu a Girona i incrementant la capacitat de producció.

Avui en dia/Actualment, Vilanova opera arreu de les comarques gironines i barcelonines amb un equip de més de 400 professionals.

La nostra filosofia abans i ara és clara: som una empresa familiar, autèntica i amb una constant voluntat de millorar i innovar. Ens omple poder traslladar tota la nostra experiència i tradició familiar en cadascun dels nostres plats.

Ens agrada facilitar el dia a dia fent el que millor sabem fer: cuinar i fer gaudir del bon menjar. Ens acompanyes?

“Sempre hem tingut clar què volem però, sobretot, d’on venim: del bon servei, la qualitat i la cura pel treball ben fet”

Vilanova

Molt a prop teu!

Especialitzats en l'elaboració de plats cuinats per a col·lectivitats i particulars, i la gestió d'escoles i residències, estem integrats per un equip de directius àmpliament experimentats, tècnics especialitzats i comercials d'una reconeguda professionalitat, i comptem                                amb l'aval de més de 35 anys d'experiència en el sector.

truca'ns:

T. 972 22 83 83

c. Illa Fuerteventura, 3

17007 GIRONA

SEGUEIX-NOS A