Treballa amb nosaltres

A VILANOVA volem seguir creixent i creiem que la millor manera de fer-ho és recolzant i desenvolupant el talent de la nostra gent. Som una empresa diferent, solidària, responsable, que aposta per l’estabilitat i creu en la diversitat, en el desenvolupament professional i en el treball en equip.

Si vols formar part d’una gran empresa, propera a tu, amb valors i que aposta per les persones, omple el formulari  i envia’ns el teu currículum.

Volem que formis part de la nostra família !!!

Navegar

Mida màxima del document: 10MB Extensions vàlides: .pdf, .doc i .docx

Al prémer el botó Enviar, presto el meu consentiment per a que les dades personals facilitades en el qüestionari o email, siguin tractades per l'empresa, amb la finalitat de contestar la meva consulta i enviar-me la informació comercial sol·licitada. Així mateix declaro que he llegit i accepto l'avís legal i la política de privadesa de l'empresa. Informem al interessat que pot revocar el consentiment prestat en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a la adreça facilitada per el Responsable al seu AVÍS LEGAL, i exercir els seus drets en qualsevol moment, de la manera que es descriu a la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.


CAPTCHA
Please wait...

Vilanova

Molt a prop teu!

Especialitzats en l'elaboració de plats cuinats per a col·lectivitats i particulars, i la gestió d'escoles i residències, estem integrats per un equip de directius àmpliament experimentats, tècnics especialitzats i comercials d'una reconeguda professionalitat, i comptem                                amb l'aval de més de 35 anys d'experiència en el sector.

truca'ns:

T. 972 22 83 83

c. Illa Fuerteventura, 3

17007 GIRONA

SEGUEIX-NOS A