Treballa amb nosaltres

A VILANOVA volem seguir creixent i creiem que la millor manera de fer-ho és recolzant i desenvolupant el talent de la nostra gent. Som una empresa diferent, solidària, responsable, que aposta per l’estabilitat i creu en la diversitat, en el desenvolupament professional i en el treball en equip.

Si vols formar part d’una gran empresa, propera a tu, amb valors i que aposta per les persones, omple el formulari  i envia’ns el teu currículum.

Volem que formis part de la nostra família !!!

Navegar

Tamany màxim: 10MB

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CÀTERING VILANOVA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a c/ Illa Fuerteventura, 3 · 17007 GIRONA, Ref. Protecció de dades.


CAPTCHA
Please wait...

truca'ns:
T. 972 22 83 83
c. Illa Fuerteventura, 3
17007 GIRONA

SEGUEIX-NOS A